Royal Canin show 15.5.

18.05.2022

Ensimmäinen kasvattajaluokkani

Toukokuun näyttelyyn Helsinkiin osallistui 4 kennelini pentua, Leia, Zelda (Ruusa), Tuhma ja Salamasanteri (Santtu), joten saimme ihka ensimmäisen kasvattajaluokkani kasaan! Huisin jännittävä kokemus ja onneksi sain kokeneemmalta näyttelyissä kiertävältä sekä handlausapua että muuten vain henkistä tukea :)

Tuomarina oli sunnuntaina Maija Lehtonen, joka tuomaroi Tuhman jo joulukuussa mutta tuomarimuutoksen vuoksi osui jälleen kohdalle. Tuhman kanssa ei siis odotettavissa kummoisia sijoja ja Leian kehäkäytös oli suuri kysymysmerkki. Jokunen koira oli jäänyt tuomarimuutoksen vuoksi pois mutta ihan keskenään ei onneksi tarvinnut esiintyä. Tuhma sai sileän ERI:n, Ruusa ERI:n ja Santtu EH:n. Santtu on kuin kopio äidistään Ilosta ja tämä tuomari arvosteli aikanaan Ilonkin EH:n arvoiseksi. Leia kuitenkin yllätti minut täysin ja koppasi itselleen sekä junnujen parhaan, juniori- ja tavan sertin sekä myös rodun parhaan tittelit. Ihan en aamulla olisi tätäkään uskonut.

Kasvattajaluokkani sai myös kunniapalkinnon ja rotunsa parhaan, mikä olikin helppoa, sillä olimme ainoita. Kumpikaan, kasvattajaryhmä eikä Leia yksinään, eivät sijoittuneet loppukehissä mikä oli toisaalta hyvä, sillä päivä oli pitkä, eväitä vähän ja sää kamala.

Seuraavaksi Leialla onkin suuntana Tuusulan ryhmis ja siellä tapaamme jälleen Santun.