Dazziva's Key To Your Heart

Nellille on syntynyt pentuja! Katso lisää TÄÄLTÄ

Nelli on sujahtanut mutkattomasti paimenlaumaamme ja on oikein viihdyttävä pieni terrieri, joka kärsii helposti nälkäkiukusta. Ensimmäiset näyttelyt olivat Lahden kansainväliset 27.3.22, jossa Nelli pisti aivan ranttaliksi. Se näytti kuinka kävellään kahdella jalalla, kuinka voidaan näyttää tuomarille sekä vasenta että oikeaa kylkeä samanaikaisesti sekä se yritti antaa tuomarille suudelmia. Tuomari totesikin nauraen, "very playful puppy"! Yes it is..... Vetäydyimme kotiin hieman harjoittelemaan tätä touhua ja myöhemmin Nelli pärjäsikin jo hieman paremmin näyttelykehässä.

Pienpetopyyntiin ollaan tutustuttu jo muutaman supikoiran ja yksien putkikokeiden kautta ja agilityn saralla on herännyt myös pieniä toiveita. En uskaltanut edes toivoa Nellistä aksakoiraa mutta sepä yllätti minut vikkelillä jaloillaan ja viiltävällä älyllään.

Arjessa Nelli on mutkaton tyyppi, jolta löytyy huumorintajua sekä intoa heittäytyä leikkiin ihmisen kanssa. Vaikka riehuminen on syömisen ohella maailman ihanin asia, osaa se myös rauhoittua ja nauttiikin pitkistä yöunista ihmisen sängyssä. Nelli elää tällä hetkellä narttulaumassa 3 schapendoeksen kanssa ja toistaiseksi ollaan saatu nauttia vain välillä vilahtavista valkoisista hampaista, ilman sen suurempia kahinoita.

Oikea kuva Jetta Tschokkinen

Nellille on syntynyt pentuja! Lisää täältä: Pentuja