Lahden erikoisnäyttely 19.3.22

23.03.2022
Kuva Aino Vakkilainen
Kuva Aino Vakkilainen

Lauantaina 19.3. oli Seurakoirayhdistyksen erikoisnäyttely. Näyttelyn oli tarkoitus olla jo tammikuussa mutta onneksi sitä ei peruttu vaan siirrettiin. Mukavasti näkyi taas maskeja kasvoilla ja turvavälejä pidettiin. Turvavälit sopivat hyvin minulle, en oiken pidä siitä, että tuntemattomat tulevat iholle muutenkaan.

Alunperin olin ajatellut ilmoittavani Leian sekä Tuhman tähän näyttelyyn, sillä onhan tämä yksi niistä THE näyttelyistä. Muistaakseni 27 koiraa oli ilmoittautunut ja olisi ollut hienoa esitellä omaa orastavaa jalostustyötäni täällä. Jäi kuitenkin se Leia ilmoittamatta...... Joten edustettiin Tuhman kanssa.

Tuhma oli taas hieno. Vitsit mä tykkään paljon sen varmasta esiintymisestä ja ikään kuin sen kasvoilla loistaisi koko kehässäoloajan leveä hymy. Askel on pitkä ja kevyt ja se RAKASTAA tuomarin koskettelua. Arvosteluksi saatiin ERI NUO1 PN4 SA ja vara-sert.

Paikalla oli myös Leian sisko Zelda, tuttavallisemmin Ruusa. Ruusan käyttäytyminen lämmitti sydäntä! Häntä heilui, kaikki ohikulkijat olisi pitänyt pussata eikä se ollut moksiskaan lähistöllä haukkuvista koirista. Ei edes Tuhmasta, joka oli sitä mieltä, että tuo ärsyttävän pikkusiskon kotoa pois muuttanut sisko ei todellakaan ole tulossa enää meille takaisin :D Ruusa oli mahtava ja sai arvosteluksi ERIn. Hieno saavutus ensimmäiseksi kerraksi! Ehkä näemme Ruusaa omistajineen vielä kehässä.