Koiranpennut 7 viikkoa

31.03.2024

Koiranpennut ovat tulleet nyt viralliseen luovutusikään. Ensimmäiset lähtevät koteihinsa ensi viikolla ja ilon ja surun sekaisin fiiliksin täällä kasvattaja pakkailee viimeisiä juttuja pentupaketteihin.

Olen tilannut valmiita pentupaketteja uusiin koteihin mukaan annettaviksi, mutta jokin inflaatio niihinkin on iskenyt ja sisältö on melkoisen aneemista. Niinpä olen täydentänyt paketteja omilla ostoillani, näin niistä saadaan persoonallisempia ja aidosti kivoja paketteja pentujen mukaan. Pentupaketteja googlatessani törmäsin usein samaan ongelmaan: pakettien tilaaminen sivustolta on vaikeaa tai lähes mahdotonta. Olen siitä kenkku asiakas, etten jää pitkäksi aikaa ihmettelmään jos osto ei onnistu helposti vaan jokin toinen taho saa rahani.

Pennut kävivät eläinlääkärin tarkastuksessa keskiviikkona. Muutamia ahtaita purentoja löytyi mutta pennun ja leukojen kasvaessa tilanne varmasti korjaantuu. Harvalla minun pennulla on tämän ikäisenä ollut priima purenta mutta iän karttuessa leuat ja hampaat ovat  asettuneet oikein suuhun. Pennut olivat automatkalla mallikelpoisesti, ne pistivät nukkumaan takakontin kuljetusboksissa kun auto käynnistyi ja nukkuivat koko matkan.

Pennut saivat aiemmin sirut niskaansa ja viralliset nimetkin! Pojista tuli Onpa Upee Mäkinen ja OU Karvanoppaelvis. Tytöistä tuli OU Debi Gibson ja OU Oi Beibi. Arvaako joku teeman? Teemanahan on yksi nuoruuden lempparibändeistäni, Raptori! Raptori ei kuulu enää vakiosoittolistalleni mutta aina kun kuuntelen sitä, etenkin juuri näitä kappaleita, palaan takaisin 2000-luvun alun lämpimiin muistoihin.

Toivon näille pennuille elämän matkalleen samaa röyhkeää asennetta kuin nimikkobändillään.